Een vision camera kopen voor onderzoek

Sinds begin dit jaar werk ik voor een bedrijf als onderzoeker en vind het erg leuk werk. Ik had tijdens mijn studie ook veel onderzoek gedaan en was blij dat ik een leuke baan vond bij een mooi bedrijf in Rotterdam. Na mijn studie ben ik gaan werken bij het bedrijf waar ik stage liep, maar na twee jaar moest ik daar weg, omdat er geen plaats meer voor mij was en mijn contact niet verlegt werd. Gelukkig vond ik al vrij snel een baan bij het bedrijf waar ik nu werk en ik ben erg blij met het werk dat ik hier doe. Voor mij zijn er veel nieuwe dingen die ik moet leren bij dit bedrijf, maar ik krijg de tijd om te experimenteren en fouten te maken. Een van de nieuwe dingen voor mij, is het werken met een vision camera. Het bedrijf wilde een nieuw soort onderzoek starten en daarvoor moest ik werken met een camera zoals deze. Wij hadden zo een camera nog niet en daarom moest er een nieuwe gekocht worden. Bij het bedrijf GetCameras konden wij een vision camera kopen voor een goede prijs en de kwaliteit is erg goed, de camera is ideaal voor mijn werk. Ik moet bijvoorbeeld kleine schokgolfjes registreren en dat kan niet met een normale camera, of met het blote oog. Een vision camera kan wel schokken registreren, omdat beelden in slow motion kunnen worden opgenomen. Daarna kunnen de beelden vertraagt worden afgespeeld en zien zelfs golven te zien met een camera. Aangezien wij hiervoor nog niet met een vision camera werkten, moest het apparaat nog gekocht worden. Deze camera was essentieel voor mijn werk en ik zou de camera gebruiken, daarom moest ik een leverancier vinden voor het apparaat. 

Een vision camera gekocht bij GetCameras

Online zocht ik naar bedrijven die een vision camera verkochten en ik kwam toen onder andere het bedrijf GetCameras tegen. Dit bedrijf heeft een groot assortiment en verschillende camera’s te koop gezicht voor onderzoek. Klanten hadden dit bedrijf veel goede beoordelingen gegeven, waardoor ik zeker wist dat dit bedrijf een goede keuze zou zijn. Ik had ook andere bedrijven bekeken, maar ik zag dat de camera’s bij dit bedrijf zeer betaalbaar waren en goede specificaties hadden. Ik vond een vision camera die zeer geschikt zou zijn voor mijn onderzoek en besloot om deze camera te bestellen.

De camera is zeer geschikt voor mijn onderzoek

Ik werk nu een aantal weken met de vision camera van GetCameras en ben zeer tevreden over de aankoop. De camera is gemakkelijk te bedienen en zeer geschikt voor het type onderzoek dat ik doe. Ik kan zelfs de kleinste details opnemen met de camera en door de slow motion kan ik alle beelden gedetailleerd weergeven. De vision camera is een zeer goede aankoop gebleken en daarom raad ik het bedrijf GetCameras aan. 

  • Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan geschikte camera’s
  • Het bedrijf heeft veel goede beoordelingen ontvangen
  • Ik kon hier een goede camera kopen voor een voordelige prijs
  • De camera is zeer geschikt voor mijn onderzoek